Nytt drama i vente? – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Nytt drama i vente?

Skjebnen ville ha det til at Oppsal og Byåsen møtes i sluttspillets kvartfinale, akkurat som i fjor.

For ett år siden ble det to svært så jevne kamper. Byåsen startet da hjemme, der de sikret en knepen ettmålsseier (27-26). Returen i Oppsal Arena fire dager senere ble nok en thriller. Da kampuret viste under minuttet igjen var Oppsal i føringen 30-28 og med ballbesittelse. Hjemmelagets siste angrep endte imidlertid med stolpeskudd, og Byåsen fikk kampens siste angrep.

Dette utnyttet trønderne på beste tenkelige vis ved å sette ballen i mål fire sekunder før sluttsignalet gikk. Oppsal vant kampen 30-29, men det var ikke nok for avansement. Byåsen kunne juble for semifinaleplass ettersom de to kvartfinalene sammenlagt endte uavgjort 56-56, der trønderne var mestscorende på bortebane.

Mange av årets Oppsalspillere husker nok fjorårets kamper godt, og det kan i seg selv ligge mye motivasjon i å skulle revansjere forrige sesongs noe kjedelige sorti. Denne gang starter Oppsal med hjemmekamp, og jentene vil forhåpentlig kunne utnytte dette til sin fordel og skaffe seg et godt utgangspunkt for returkampen i Trondheim på søndag.

God støtte fra tribunen er viktig i slike oppgjør, så publikum; møt opp til topp underholdning og gi lydhør støtte i Oppsal Arena onsdag kl 18.00!

Følg Oppsal Håndball på Facebook

 

publikumsfavoritt-header-kvinner-2