Kaja blir med videre – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Kaja blir med videre

Kaja Marita Kristensen har signert for to nye år i Oppsal.

Kaja (f. 1995) kom til Oppsal fra Pors for to sesonger siden. Dessverre mistet hun deler av sin første sesong på grunn av skader, men hun kom veldig i gang mot slutten av sesongen. Inneværende sesong har Kaja i stadig økende grad fått vist sitt potensiale som en svært spennende bakspiller, med stor hurtighet i kroppen og godt overblikk.

Trener Børge Brown utdyper: – Kaja har tatt store steg denne sesongen. Hun har bidratt med tempo i spillet vårt, og hun har virkelig begynt å vokse inn i midtback-rollen, som er en krevende posisjon. Det tar tid å bli en god midtback som skal styre spillet i angrep. I tillegg har Kaja stor gjennombruddskraft i spillet sitt.
– Kaja er i veldig fin utvikling, og jeg er glad for at hun skal bli med videre i 2 år, sier en fornøyd Oppsaltrener om sin lovende playmaker.Foto: Andreas Kristoffer Berge

Foto: Andreas Kristoffer Berge

Publikum i Oppsal Arena er helt sikkert også fornøyd med at Kaja er med videre. De har nemlig stemt fram Kaja som Oppsals kandidat til årets publikumsfavoritt i GRUNDIGligaen! Du kan nå  stemme på Årets publikumsfavoritt.

publikumsfavoritt-header-kvinner-2

Følg Oppsal Håndball på Facebook