Marte vender «hjem» – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Marte vender «hjem»

Marte Jonstad Røkke kommer tilbake til Oppsal neste sesong.

Marte Røkke (21) har lang fartstid på yngre lag i Oppsal, og hun ble løftet opp i A-lagsstallen allerede som 16-åring. Hun var del av elitelaget inntil i fjor, da hun tok et opphold i Njård. Der har Marte denne sesongen hatt en meget sentral rolle i 1.divisjon. Hun har vært Njårds mestscorende spiller med hele 143 mål, og var inntil det siste med i kampen om toppscorertittelen i 1.divisjon.

Trener Børge Brown er begeistret over at Marte Røkke blir å se i Oppsaldrakt kommende sesong: – I inneværende sesong har vi savnet skuddet til Marte. Hennes spillertype har vi ikke hatt i årets stall, så det er derfor ekstra gledelig at Marte velger å bli del av Oppsal igjen. Hun er en toveis spiller som bekler flere posisjoner bakover og fremover. Vi gleder oss til å få enda en lokal ambisiøs jente inn i treningsgruppa, sier Børge Brown.

Oppsal Håndball ønsker Marte hjertelig velkommen hjem!!!

Foto: Morten Schau
Marte Røkke tilbake i Oppsal Arena! Foto: Morten Schau

Følg Oppsal Håndball på Facebook