Roger fortsetter i trenerteamet – Oppsal Håndball
Foto: Paul Fekjær

Roger fortsetter i trenerteamet

Roger Gabrielsen blir assistenttrener også neste sesong.

Roger tilhører de beste kjennerne av håndballmiljøet i Oppsal, etter lang fartstid som spiller og som trener for lag på alle nivåer. Han har vært med på å utvikle mange unge gutte- og jentespillere til å nå det høyeste nivået. Roger har den siste sesongen vært assistenttrener for Oppsals damelag, og han er nå klar for nok en sesong sammen med hovedtrener Børge Brown.

Børge Brown er meget fornøyd med sin assistent. – Roger er en kontinuitetsbærer i Oppsal Håndball. Han bidrar til å skape et godt treningsmiljø og seriøsitet. «En må trene for å bli bedre» er et av Roger sine veldig gode motto.

– Jeg er veldig glad for samarbeidet vi har hatt i år og gleder meg til å bygge videre på det vi har begynt på sammen, avslutter en strålende fornøyd Oppsaltrener om sin sidemann.

12593632_892632990834862_2543170355520509094_o

Roger Gabrielsen og Børge Brown under en av sesongens mange godt balanserte time-out’er. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Følg Oppsal Håndball på Facebook