Guro Nestaker har signert for Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Guro Nestaker har signert for Oppsal

Et av landets største talenter har inngått avtale med Oppsal.

Gjøvikjenta Guro Nestaker blir å se i Oppsaldrakt de neste sesongene. Guro, som fyller 18 senere i år, har sin unge alder til tross, allerede satt spor på håndballkartet.

Hun ble forrige sesong som 16-åring tatt opp i Gjøviks A-stall, der hun var en viktig brikke når laget spilte seg tilbake i 1.divisjon. I årets 1.divisjon har Guro gjort det svært bra på sin bakspillerplass, der hun har notert hele 113 mål. Hun kan også vise til lang fartstid fra yngre landslag. Hun har vært fast på LK98-landslaget siden det ble startet opp, og skal mest sannsynlig spille U-VM i sommer. U-landslagsjenta står per i dag med 30 kamper for Norge, og nærmere 100 landslagsmål.

Trener Børge Brown kjenner Guro fra sin tid som trener på Gjøvik.
– Guro tilhører Norges største talenter. Hun har et godt skudd fra 9 meter og er en toveis spiller.  Hun tok 2.divisjonsnivået for to sesonger siden, og i år har hun vist å takle 1.divisjon. Neste naturlige steg i utviklingen vil være GRUNDIGligaen, og Guro har derfor signert for to år i Oppsal. – Jeg tror hun raskt vil ta det øverste nivået hos oss. Jeg kjenner henne som en treningsvillig og ambisiøs spiller med stort ønske om stadig å bli bedre, avslutter en veldig fornøyd Oppsaltrener.

Vi ønsker Guro hjertelig velkommen og gleder oss til snart å se deg i kamp i Oppsal Arena!

Følg Oppsal Håndball på Facebook