Tøff serieavslutning for Oppsal – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Tøff serieavslutning for Oppsal

Oppsaljentene avslutter årets GRUNDIGliga på bortebane mot seriemesterne fra Larvik.

Det er klart for den siste runden i GRUNDIGligaen, der Oppsaljentene skal få en real utfordring. Å møte Larvik i deres hjemmearena er det desidert tøffeste en kan oppleve i håndballverdenen her hjemme.

Før den siste runden er det klart at Larvik nok en gang er seriemestere, mens Oppsal vil ende på sjetteplass. Det er resultater som begge klubber er godt fornøyd med, noe som kan hende også vil prege serieavslutningen.

Vestfoldingene har imidlertid hatt et tøft kampprogram de siste ukene, samtidig som Oppsal ved flere anledninger har yppet seg innledningsvis i kampene mot Larvik. Det er lett å få noe ekstra motivasjon når en møter de beste, så kanskje kan det bli en underholdende kamp et stykke på vei?  Alt annet enn en klar hjemmeseier ved kampslutt vil likevel være svært overraskende.

Kampen i Boligmappa Arena i Larvik blåses i gang kl. 18.00. Den vises direkte på Eurosport Norge, så følg Oppsal på tv’n i kveld!

Oppsal Håndball på Facebook