Seriemesterne avsluttet med komfortabel seier – Oppsal Håndball

Seriemesterne avsluttet med komfortabel seier

Oppsal møtte etter hvert overmakten i Larvik, men leverte nok en gang en solid 1.omgang mot landets desidert beste lag.

I Boligmappa Arena var det Larvik som noe overraskende først måtte ty til time-out. Da var det spilt et kvarter uten at Larvik hadde skaffet seg noe forsprang. Faktisk sto det 8-8 etter 20 minutters spill, i en omgang der Oppsal spilte fornuftig. Jentene dro ned tempoet når de hadde muligheten, og turte å kjøre kontringer mot seriemesterne. Hadde det ikke vært for et par straffebom, kunne det fort vært jevnere enn 13-10 til Larvik ved pause.

Nora Mørk overlistet en god Marie Sundfør Tømmerbakke åtte ganger, hvorav fire var fra 7-metersmerket. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Den andre omgangen ble åpnet av et hjemmelag som var mye mer på hugget. De økte raskt ledelsen i omgangens første minutter, der Oppsal på sin side ikke fikk særlig uttelling på avslutningene. Etter ti minutters spill var Oppsal 9 mål bak, og selv om det jevnet seg noe mer ut i omgangens andre halvdel, kunne ikke Oppsaljentene nærme seg hjemmelaget. Det endte denne gang med 12-målsseier til Larvik, omtrent samme avstand som da lagene møttes i Oppsal Arena tidligere i sesongen.

Herlig fightervilje hos Vilde Mortensen Ingstad. Foto: Andreas Kristoffer Berge

June Bøttger ble kåret til Oppsals beste spiller. Hun sto også for 5 vakre kontingsmål, og ble lagets toppscorer. På hjemmelaget var Nora Mørk nok en gang mestscorende, mens Gro Hammerseng-Edin fikk prisen som banens beste.

En glad June Bøttger fikk BB-prisen hos Oppsal. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Husk at du også kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan vinne en flott DAB-radio fra Grundig

Oppsal Håndball gratulerer Larvik HK med nok et seriemesterskap!!!

Nå venter det sluttspill, og der kommer Oppsal til å møte enten Byåsen, Glassverket eller Vipers i kvartfinalen.

Kristin Halvorsen Foto: Andreas Kristoffer Berge