Siste hjemmekamp er en skikkelig godbit – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Siste hjemmekamp er en skikkelig godbit

Oppsal møter Glassverket i sesongens siste seriekamp i Oppsal Arena.

To seriekamper gjenstår for Oppsal i årets GRUNDIGliga. På onsdag spilles den siste hjemmekampen, og det er ingen ringere enn Glassverket som gjester Oppsal Arena. Drammenserne befinner seg i øyeblikket på bronseplass, tre plasser foran Oppsal. Gjestene trenger imidlertid fortsatt poeng for å være sikret medalje.

Det ligger an til et spennende oppgjør mellom to lag, som begge rykket opp i eliteserien sesongen 2011/12. Lagene kan se tilbake på mange tøffe fighter de siste sesongene, der de fleste seriekampene har gått i Glassverkets favør. Oppsal brøt imidlertid denne trenden da lagene møttes i Drammen i januar. Da ble det 6-målsseier til Oppsal, som i perioder løp drammenserne i senk. Nå som Oppsaljentene er uten tap på 6 seriekamper (!), bør de ha selvtillit til å prøve og gjenta i Oppsal Arena.

Klikk her for en videoteaser om onsdagens kamp

Det er ingen grunn til å sitte hjemme under sesongens siste hjemmekamp på onsdag. Få med deg all underholdningen i Oppsal Arena kl 18.00 – husk at håndball alltid oppleves best i hallen. Kjøper du billett på forhånd, er du i tillegg med i trekningen av et Grundig-produkt.

Kjøp billetter til Oppsal-Glassverket her

Følg Oppsal Håndball på Facebook