Mariann tilbake i Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Mariann tilbake i Oppsal

Neste sesong kan vi glede oss til å se Mariann Gabrielsen i Oppsaldrakt igjen.

Mariann som er 1998-modell og ektefødt Oppsaljente, har signert en toårs-kontrakt med Oppsal. Hun har opp gjennom årene gjort seg sterkt bemerket på Oppsals aldersbestemte lag, og var så sent som i fjor med på å ta hjem gullet i Lerøyserien.

Nåværende sesong er Mariann på utlån til Fjellhammer. Der har hun fått erfaring fra spill i 1.divisjon, og hun er også med på FIL’s J18-lag som kriger om medaljene i årets Lerøyserie. Mariann kan dessuten allerede se tilbake på 29 landskamper for yngre landslag. Det hersker ingen tvil om at Mariann er et stort talent på høyre kanten.

Vi gleder oss til å se Mariann i GRUNDIGligaen neste sesong. Hjertelig velkommen tilbake i Oppsal!

Følg Oppsal Håndball på Facebook