Oppsal versus Sola – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Oppsal versus Sola

Oppsaljentene har holdt formen godt vedlike før onsdagens tur til Rogaland.

Etter mer enn tre ukers opphold i serien på grunn av landslagsaktiviteter og påske, kastes GRUNDIGligaen i gang igjen på onsdag. Det gjenstår nå tre serierunder. Oppsal, som er fint plassert på sjetteplass, møter Sola på bortebane, et lag som kjemper om den siste sluttspillplassen.

Til tross for pausen i serien, har spillerne ikke hatt så mye fri fra håndballen. Flere har vært opptatt med landslagsspill, og de som har holdt fortet har kjørt treninger som vanlig, innlagt et par treningskamper. Det gjelder nemlig å holde den gode vinterformen intakt til serieavslutningen. De siste påskedagene var det likevel fri for fellestreninger, så nå skal både fysikk og psyke være perfekt forberedt.

I onsdagens kamp er det naturlig at Oppsal stiller med et lite favorittstempel. Det ble en klar seier på hjemmebane før jul (37-24), og resultatene i lagenes siste kamper tilsier også at Oppsal bør ha en solid sjanse på to nye poeng. Det gjelder likevel å være fokusert hele kampen igjennom. Marginene er små, og hjemmelaget har spillere som også er i form, ikke minst gjelder det Malin Holta, som har bøttet inn mål for rogalendingene. Hun er sålangt den mestscorende spilleren i årets GRUNIDGliga med 141 mål på 19 kamper.

Onsdagens kamp i Åsenhallen starter kl 18.00, og du kan følge kampen på handballtv.com.
htv_liggende

Følg Oppsal Håndball på Facebook