Nabooppgjør på søndag – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Nabooppgjør på søndag

Det ligger an til en jevn match når Rælingen gjester Oppsal Arena.

Riktignok har Oppsal sanket mer enn dobbelt så mange poeng som søndagens gjester. Det er likevel et Rælingenlag i godt slag som kommer på besøk. De ledet lenge mot Larvik onsdag som var, og i de foregående kampene har de også i lange perioder holdt tritt mot på papiret bedre lag. Det har imidlertid buttet noe, ofte på slutten av kampene, slik at poengene likevel ikke har blitt så mange.

Da lagene møttes i Marikollhallen i november var det lenge jevnt, selvom om Oppsal tok poengene gjennom en god avslutning (25-29). Kanskje er det nettopp evnen til til stå kampen helt ut som vil skille lagene også på søndag.

Oppsal må uansett sies å tilhøre formlagene i GRUNDIGligaen. Jentene har sanket sju poeng på de siste fire kampene, og i lange perioder har spillet både holdt fin klasse og hatt stor underholdsverdi. Dersom trenden fortsetter, er sjansene gode for at poengkontoen vil få ytterligere påfyll på søndag.

Foto: Andreas Kristoffer Berge

Det var harde tak i Marikollhallen i november. Søndagens kamp blir neppe mindre intens. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Få med deg all underholdningen i Oppsal Arena søndag kl 18.00 – husk at håndball alltid oppleves best i hallen. Kjøper du billett på forhånd, er du i tillegg med i trekningen av en Grundig digitalradio.

Kjøp billetter til Oppsal-Rælingen her

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook