Solid seier i Molde – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Solid seier i Molde

Oppsal var det beste laget, og de lot aldri vertene komme inn i kampen.

Kampen åpnet imidlertid ikke så bra for Oppsal, som måtte se Vilde Mortensen Ingstad forlate banen etter en kollisjon etter bare et halvt minutts spill. Rapportene sier heldigvis at det står bra til med Oppsals linjespiller, som riktignok kan forvente en real blåveis.

Åpningen til tross, Oppsal satte fart fra start og kom raskt fire mål foran. Denne ledelsen ga de senere aldri fra seg. Molde utgjorde ikke på noe tidspunkt noen særlig trussel mot et godt arbeidende Oppsalforsvar. Framover løste også jentene oppgavene fint, der mange meldte seg på.

Arkivfoto: Paul Fekjær
Kristin Halvorsen tok ansvar på linja, og spilte sin hittil beste seniorkamp. Arkivfoto: Paul Fekjær

Ved pause ledet de blå med fire mål (9-13), og ved full tid hadde forspranget økt med ytterligere to (22-28). Alt i alt en flott lagseier, der alle bidro positivt. Ikke minst gjaldt det Kristin Halvorsen, som virkelig tok ansvar i Vildes skadefravær. Kristin ble utpekt som den aller beste på Oppsal. På Molde var målvakt Petra Blazek best.

Trener Børge Brown var fornøyd med lagets innsats. -Vi viser oss fram som et vesentlig bedre lag enn Molde. Hadde vi vært noe mer nøyaktige i avslutningene, kunne vi ha distansert hjemmelaget med mye. Slik kampen artet seg ble det mye spilletid på få, og det preger oss noe. Nå gjelder det å restituere til søndagens hjemmekamp mot Rælingen, som nok vil bli en tettere kamp enn den vi fikk i kveld.

Du kan også stemme på din favorittspiller i kampen og vinne flotte premier fra Grundig

Kveldens to poeng bringer Oppsal opp i 20 poeng totalt, og jentene avanserer til en sjetteplass på tabellen.

Oppsals neste kamp er førstkommende søndag. Da er det Rælingen om avlegger besøk i Oppsal Arena. Det bør igjen bli bra underholdning, så husk å ta deg en tur i Oppsal Arena kl 18.00. Kjøper du billett på forhånd er du med i trekningen av en Grundig digitalradio.

Kjøp billetter til Oppsal-Rælingen her


KAMPFAKTA
Molde HK – Oppsal 22-28 (9-13)
GRUNDIGligaen kvinner 2015/16, 18. serierunde
Idrettens Hus, Molde 2. mars 2016

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – June Bøttger 3, Hanne Sofie Wilberg, Kaja Kristensen 4, Nina Stokland 5, Tina Magnus 1, Malin Aune 5, Kristin Halvorsen 5, Vilde Mortensen Ingstad og Pernille Huldgaard Christensen 5 (1)

Mål Molde: Mona Obaidli 5, June Andenæs 4, Ines Khouildi 3, Isabel Blanco 3, Emilie Hovden 3 (1), Tine Rustad Albertsen 2, Vera Bekken 1, Ragnhild Dahl 1

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Molde: 2×2 min
Dommere: Vegard Kalløkkebakken og Magnus Muri Nygren

Følg Oppsal Håndball på Facebook