Oppsal til Rosenes by – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Oppsal til Rosenes by

Oppsaljenter i vinterform møter Molde, et lag som sårt trenger poeng for å overleve i GRUNDIGligaen.

Oppsals motstander på onsdag ligger helt på bunnen av tabellen med 5 poeng når det gjenstår fem serierunder. Samme antall poeng har også Skrim og Nordstrand, og mye taler i øyeblikket for at det er disse tre lagene som vil knive om kvalikplassen ved sesongslutt, mens de to øvrige vil måtte si farvel til den øverste divisjonen.

Med disse forutsetningene vil det derfor være et svært motivert hjemmelag som tar i mot Oppsal i Idrettens Hus i Molde. Molde har dessuten for få dager siden gjort avtale med trener Leif Gautestad om å trene laget ut sesongen. Kanskje kan det i seg selv tilføre romsdølene et ekstra gir.

Oppsal kan se tilbake på flere kamper med storspill, og jentene stiller uansett som relativt klare favoritter i Molde. Da lagene møttes i Oppsal Arena i oktober vant de blå komfortabelt 27-19.

Onsdagens kamp i Molde starter kl 18.00, og du kan følge kampen på handballtv.com.
htv_liggende

Følg Oppsal Håndball på Facebook