Tre på rad? – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Tre på rad?

Oppsal har vartet opp med glimrende spill i det siste. Onsdag jager jentene nye poeng hjemme mot Vipers.

Oppsal har dokumentert solid form i de siste to kampene, noe som har gitt seiere mot Tertnes og Nordstrand. Onsdag kl 19.00 er det Vipers fra Kristiansand som skal til pers i Oppsal Arena.

Kjøp billetter til kampen her og du kan vinne en trådløs høytaler fra Grundig

Sørlendingene ligger på en femteplass på tabellen med 20 poeng, to plasser og tre poeng foran Oppsal. Vipers kommer fra en sterk seier mot Krim i Europacupen, men i GRUNDIGligaen har det blitt tre strake tap, riktignok mot gode motstandere som Larvik, Glassverket og Byåsen.

Vipers stiller med flere profiler som det gjelder å ha ekstra fokus på. Ikke minst vil det være viktig å få kontroll på de nederlandske landlagsspillerne Lynn Knippenborg og Jessy Kramer, samt svenske Ulrika Olsson som har vist seg som den mest målhungrige på laget fra sør.

Da lagene møttes i Kristiansand i oktober ledet Oppsal ved pause etter en strålende 1.omgang. 2.omgangen var ikke av samme kaliber, og Vipers kunne rimelig enkelt avgjøre kampen til sin fordel. På onsdag gjelder det å få til to gode omganger om  poengene skal bli igjen i Oslo.

Kampstart er kl 19.00. Velkommen til topp underholdning i Oppsal Arena – husk at håndball alltid oppleves best i hallen!

Følg Oppsal Håndball på Facebook