Oppsal utklasset Nordstrand – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal utklasset Nordstrand

Det var aldri tvil om hvem som var best i by'n. Oppsal slo naboene med ti mål i Bjørnholthallen.

Oppsaljentene hadde full kontroll fra ende til annen i Bjørnholthallen. De blå viste stor aggresivitet i forsvarsarbeidet, og tempo og variasjon i det offensive spillet. Flere vakre kontringsmål gjorde også sitt til at Nordstrand ikke klarte å henge med.

Oppsal kom flere mål foran allerede tidlig i kampen, og kunne gå til pause med en ledelse på fire mål. Forspranget økte suksessivt utover i den andre omgangen, og det stoppet altså med timålsseier 30-20 for Oppsal.

Arkivfoto: Morten Schau
Pernille Huldgaard Christensen var mestscorende på Oppsal med sju mål. (Arkivfoto: Morten Schau)

Dette var nok en glimrende gjennomført kamp av Oppsal, der alle spillerne meldte seg på. Bakerst sto Marie Sundfør Tømmerbakke en strålende kamp, og hun ble fortjent utpekt som den aller beste på et veldig godt Oppsallag. Prisen for beste spiller hos hjemmelaget gikk også til målvakten, nemlig Rikke Marie Granlund.

Du kan også stemme på din favorittspiller i kampen og vinne en flott DAB-radio fra Grundig

Oppsal befester med kveldens seier sjuendeplassen på tabellen med 17 poeng, og minsker avstanden noe opp til lagene som ligger foran Oppsal på tabellen.

Foto: Andreas Kristoffer Berge
Marie Sundfør Tømmerbakke leverte en strålende kamp. (Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge)

Oppsal spiller neste kamp i Oppsal Arena allerede førstkommende onsdag mot Vipers, som i øyeblikket har tre poeng mer enn Oppsal, så her ligger det til rette for et spennende oppgjør. Kjøper du billett på forhånd er du med i trekningen av en trådløs høytaler fra Grundig.
Kjøp billetter til Oppsal-Vipers her

KAMPFAKTA
Nordstrand – Oppsal 20-30 (11-15)
GRUNDIGligaen kvinner 2015/16, 16. serierunde
Bjørnholthallen 21. februar 2016

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – June Bøttger 2, Hanne Sofie Wilberg, Kaja Kristensen 3, Nina Stokland 5, Tina Magnus 1, Malin Aune 5, Kristin Halvorsen 2, Helene Bakken Ronten, Marie Lystad 1, Vilde Mortensen Ingstad 4 og Pernille Huldgaard Christensen 7 (3)

Mål Nordstrand: Nerma Pandza 6, Lillian Eeg Kjærnsmo 3, Tilde Alræk 3 (2), Henriette Svenningsen 2 (2), Mathilde Rivas Toft 2 (1), Thea Grønnevik 1, Tonje Berglie 1, Ane Marthe Lines 1

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Nordstrand: 1×2 min
Dommere: Carina Brataas og Jannicke Kirkelund

Følg Oppsal Håndball på Facebook