Klart for spennende naboppgjør – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Klart for spennende naboppgjør

Nordstrand og Oppsal møtes i Bjørnholthallen på søndag, et oppgjør som alltid hører hjemme blant sesongens høydepunkter.

Oppsal har vært desidert best av Oslolagene i årets GRUNDIGliga. De blå kan se tilbake på en god sesong, og jentene bør ha bra med selvtillit etter den ultrasterke seieren mot Tertnes i forrige seriekamp. Så langt har Oppsal samlet 15 poeng, noe som rekker til en sjuendeplass på tabellen.

Nordstrand står med kun 4 poeng på tabellen, og de må virkelig stå på i serieinnspurten om det skal bli eliteseriespill også neste sesong.

Da lagene møttes i Oppsal Arena i høst vant Oppsal 25-23. Søndagens oppgjør vil ventelig også bli av det jevne slaget, dog må Oppsal likevel finne seg i å bære favorittstempelet. Nordstrand vant imidlertid begge kampene lagene i mellom i fjor, så det gjelder å gå til matchen med fullt fokus om poengene skal bli med hjem til Oppsal.

Søndagens kamp starter kl 18.00. Møt opp i Bjørnholthallen og støtt jentene i jakten på GRUNDIGligapoeng!

Følg Oppsal Håndball på Facebook