Hårda bud når Tertnes kommer – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Hårda bud når Tertnes kommer

Gjestene fra Bergen ligger nemlig på sølvplass før søndagens kamp.

Det er nok en posisjon bergenserne ønsker å beholde helt til serien er ferdigspilt. Da vil det passe dårlig å legge igjen poeng i Oppsal Arena, mot et lag som befinner seg midt på tabellen.

Oppsal står med fire tap på rad nå. To var mot kvalifisert motstand (Larvik og Byåsen), mens tomålstap mot Halden og Skrim ikke gjør seg like godt på cv’en. Likevel er det resultater som viser at det er mange jevne lag i årets GRUNDIGliga, der flyt og dagsform gjerne kan være med å avgjøre kamper.

Slik var det også da søndagens motstandere møttes i Bergen i høst. Der ble det mye jevnere enn mange hadde trodd på forhånd. Det endte med poengdeling (21-21), etter at Tertnes sin største profil Stine Skogrand utlignet i kampens siste sekund. Nevnte Skogrand er nok i første rekke spilleren det gjelder å stoppe om det skal bli jubel i Oppsalleiren søndag kveld.

Kjøp billetter til kampen her og du kan vinne en flott radio

Oppsal-Tertnes blåses i gang søndag kl. 18.00.
DU ønskes hjertelig velkommen  i Oppsal Arena – husk at håndball oppleves best i hall!

Følg Oppsal Håndball på Facebook