Marie og Børge med nye avtaler – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Marie og Børge med nye avtaler

Oppsals målvakt og trener er klare for nye innsatser i klubben.

Selv om GRUNDIGligaen pågår for fullt i flere måneder til, er arbeidet med å sy sammen lag og støtteapparat for de kommende sesonger godt i gang. To svært viktige brikker har allerede falt på plass; Marie Sundfør Tømmerbakke og Børge Brown har begge nylig inngått nye toårskontrakter med klubben.

borge_marie2

Foto: Dag Nåmo Rønning

Marie Sundfør Tømmerbakke, ektefødt Oppsaljente, hører så absolutt til eliten av landets målvaktstalenter.
Børge Brown kom til klubben før årets sesong, og har allerede rukket å bygge et særdeles godt miljø i spillergruppa. Med det fundamentet har det også, med relativt små ressurser, blitt gode sportslige resultater.

Dette er resigneringer som lover det beste for de neste sesongene!

Foto: Andreas Kristoffer Berge
Børge Brown. Foto: Andreas Kristoffer Berge