Byåsen for sterke – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Byåsen for sterke

Oppsal klarte ikke å henge med i førsteomgang, men hentet seg inn delvis inn i den andre,

Oppsal kom tidlig bakpå i Trondheim Spektrum, mot et svært motivert hjemmelag. Byåsen var desidert bedre i alle spillets faser, og kunne fortjent gå til pause 9 mål foran (16-7).

Det løsnet noe utover i den andre omgangen, slik at sluttresultatet (28-22) tross alt ikke ble så ille mot et av lagene som desidert vil  krige om medaljene i årets GRUNDIGliga.

Nina Stokland ble kåret til Oppsals beste spiller, i det som ble en litt grå kveld i Trondheim.

Oppsaltrener Børge Brown var naturlig nok skuffet. – I dag var vi rett og slett ikke i nærheten i de første 40 minuttene av kampen. Byåsen var til de grader bedre enn oss. Vi var langt unna prestasjonene vi leverte mot Glassverket og i førsteomgangen mot Larvik. Ingen tvil om at vi har en jobb å gjøre i ukene fremover for å levere på det nivået vi ønsker. Vi vet vi kan, men det gjelder å få det ut.

Her kan DU stemme på din favorittspiller i kampen og vinne en flott DAB-radio fra Grundig

Neste GRUNDIGligakamp for Oppsal er om halvannen uke når vestlandets medaljekandidat, Tertnes, kommer til Oppsal Arena.

KAMPFAKTA
Byåsen – Oppsal 28-22 (16-7)
GRUNDIGligaen kvinner 2015/16, 14. serierunde
Trondheim Spektrum 27. januar 2016, 500 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – June Bøttger 4, Hanne Sofie Wilberg, Kaja Kristensen 2, Tina Magnus,  Nina Stokland 5, Malin Aune, Kristin Halvorsen 6 (1), Vilde Mortensen Ingstad og Pernille Huldgaard Christensen 5 (4)

Mål Byåsen: Emilie Hegh Arntzen 6 (3), Marit Røsberg Jacobsen 5, Kristin Venn 4, Silje Katrine Waade 3, Maria Hjertner 3, Maren Gundersen 2, Ida Marie Nagelhus Hernes 2, Jenny Grøtan 2, Teodora Tomac 1

Utvisninger
: Oppsal: 2x2min; Byåsen: 1×2 min
Dommere: Morten Ropstad Isachsen og Ronny Andre Hell

Følg Oppsal Håndball på Facebook