Hard nøtt å knekke i Trondheim – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Hard nøtt å knekke i Trondheim

Oppsal møter et formsterkt Byåsen på bortebane onsdag.

GRUNDIGligaen har nådd den 14. serierunden, en runde der Oppsaljentene stiller som reale underdogs. Vertene ligger i øyeblikket på femteplass på tabellen, men har den siste tiden vist solid form, og virker nå å være i gang med medaljejakta. I forrige runde holdt de følge med Larvik nesten hele veien, og før det ble Glassverket greit slått.

Oppsal kommer fra to litt kjedelige tomålstap mot Halden og Skrim, kamper der poengsjansene normalt burde være gode. I Trondheim kan jentene imidlertid gå løs på oppgaven helt uten favorittpress, og kanskje er det akkurat det som skal til for å heve prestasjonene noe igjen. Formelen blir i første rekke å få forsvarsspillet til å sitte mot ett av de mestscorende lagene i GRUNDIGligaen.

Byåsen vant høstens oppgjør i Oppsal Arena med tre mål (28-31), og med litt flyt for de blå på veien kan det også bli jevnere på onsdag enn mange vil ha det til i forhåndssnakket.

Onsdagens kamp har et litt uvanlig starttidspunkt, nemlig 18.30. Den blir som alltid streamet på handballtv.com.
htv_liggende

Følg Oppsal Håndball på Facebook