Oppsal versus Skrim – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Oppsal versus Skrim

Kampene i GRUNDIGligaen kommer tett nå. Onsdag er det tabelljumboen som gjester Oppsal Arena.

Oppsal kommer fra et litt surt tap i Halden på søndag. Jentene ønsker nå å finne tilbake til vinnermoduset, og de skal på papiret, med sin sjuendeplass og 13 poeng, være klare hjemmefavoritter når Skrim gjester Oppsal Arena. Oppsal vant bortekampen veldig greit (19-29), mens kongsberglaget på sin side bare har tatt to poeng på de 12 serierundene som hittil er spilt. Seieren kom i høst, borte mot Nordstrand.

Det gjelder likevel for de blå å være ordentlig på hugget på onsdag. Skrim trenger sårt poeng, og de vil derfor være veldig motiverte til å gi jernet. Gjestene har i perioder dessuten vist god håndball den siste tiden, selv om poengene har uteblitt. I forrige serierunde holdt de Larvik til uavgjort ved pause, og i runden før var det Glassverket som måtte slite for tremålsseier i Kongsberghallen.

Kjøp billetter til kampen her

Forholdene ligger derfor til rette for en ganske så jevn og spennende match når Oppsal-Skrim blåses i gang onsdag kl. 19.00.
DU ønskes hjertelig velkommen  i Oppsal Arena – husk at håndball oppleves best i hall!

Følg Oppsal Håndball på Facebook