Oppsaljubel i Østfold? – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsaljubel i Østfold?

Oppsal møter tabellnabo Halden på bortebane søndag, og har litt å revansjere.

Det var nemlig nettopp Halden som slo Oppsal med to mål i serieåpningen i Oppsal Arena i september. Mange vil også huske at Halden gikk seirende ut av semifinalen i cupen for et drøyt år tilbake. Dette er forhold som ganske sikkert vil motivere Oppsaljentene ekstra når de entrer Remmenhallen på søndag.

Kampen avslutter den 12.serierunden, og med seier i Østfold vil Oppsal på sjetteplass ha godt heng på lagene på øvre del av tabellen. Samtidig vil avstanden ned til Halden på sjuendeplass øke til fire poeng. Et slikt scenario bør absolutt være innen rekkevidde, i hvert fall dersom Oppsal spiller på nivå med som ble vist i 1.omgang mot Larvik sist.

Søndagens kamp i Remmenhallen starter kl 18.00.
Har du ikke anledning til å følge kampen live i hallen, er det mulig å se den på handballtv.com.

htv_liggende

Følg Oppsal Håndball på Facebook