Anne Kjersti i lykkelige omstendigheter – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Anne Kjersti i lykkelige omstendigheter

Oppsals eminente venstrekant skal ha barn til sommeren.

Det nye året starter med en skikkelig gladmelding fra Anne Kjersti Suvdal og Petter Vaagan Moen. Paret venter nemlig barn i juli. Anne Kjersti forteller at de gleder seg stort til familieforøkelsen. -Dette blir jo helt sikkert det største vi har opplevd!

-Fram mot sommer og fødsel skal jeg holde meg i god form, og jeg kommer til å henge mye på treningene sammen med jentene. Det er i bunn og grunn umulig å holde seg unna siden vi har et så utrolig godt miljø i laget, ler Anne Kjersti.  -Så blir det comeback en gang neste sesong, det er jeg bare til de grader motivert for.

Oppsal Håndball er veldig glade på Anne Kjersti sine vegne, og ønsker paret masse til lykke med den kommende familieforøkelsen!