Stresset Larvik i én omgang – Oppsal Håndball

Stresset Larvik i én omgang

Oppsal holdt Larvik til uavgjort ved pause, men hang ikke like godt med kampen ut.

Publikum i et fullsatt Oppsal Arena fikk mye underholdning i den 1. omgangen, der hjemmejentene holdt godt følge med de mer meritterte gjestene. Etter tidlig å ha kommet under 2-6 tok Børge Brown en time-out, og deretter tok Oppsal jevnt og trutt innpå Larvik.

Hjemmelaget kom ajour og ledet også 11-10 rett før pause, før Gro Hammerseng-Edin satte inn omgangens siste mål. De første 30 minuttene var veldig gode av et oppoffrende hjemmelag, som kriget i forsvar og der Marie Sundfør Tømmerbakke sto en fantomomgang aller bakerst.

SAMSUNG CSC

Larvik benyttet pausen til å skjerpe opp i rekkene, og det ble tidlig klart at vestfoldlaget ikke hadde til hensikt å rote bort kampen. Stjernene vartet nå opp med mer variert og hurtig angrepsspill, samtidig som de sto høyere i forsvar. For Oppsals del ble det mye sidelengs i den andre omgangen, og på tampen av kampen begynte nok også litt av kreftene å ebbe ut i den relativt lille spillerstallen.

Alt i alt ble det en kamp Oppsal bør kunne si seg rimelig godt fornøyd med, tross tap 23-34. Jentene fikk vist, for både seg selv og et stort publikum, at de i perioder klarer å spille jevnt med og stresse selv de beste.

SAMSUNG CSC

Nina Stokland scoret 5 mål for Oppsal.

Nina Stokland ble kåret til beste spiller på Oppsal i kveld, mens Nora Mørk fikk prisen hos bortelaget. Sistnevnte var også kampens mestscorende. For øvrig måtte Alma Hasanic forlate banen mot slutten av 1.omgang med en mulig fingerskade. Vi håper det ikke viser seg å være alvorlig for sisteskansen til Larvik.

Her kan DU kan også stemme på din favorittspiller i kampen og vinne en flott DAB-radio fra Grundig

Oppsals neste kamp i GRUNDIGligaen spilles om halvannen uke borte mot tabellnabo Halden, mens neste hjemmekamp er onsdag 20. januar mot Skrim Kongsberg.