Årets håndballfest! – Oppsal Håndball
Fra fjorårets oppgjør mellom Oppsal og Larvik (Foto: Morten Schau)

Årets håndballfest!

Larviks stjernespekkede mannskap kommer onsdag til Oppsal Arena.

Den 11. serierunden i GRUNDIGligaen inneholder et av sesongens desiderte høydepunkter i Oppsal Arena. Når ett av verdens beste lag gjester Oslo er det alltid duket for topp underholdning på banen og masse mennesker på tribunen.

Larvik startet årets serie med tre minuspoeng, men nærmer seg nå sakte men sikkert tabelltoppen. I øyeblikket ligger vestfoldingene poenget bak serieleder Tertnes.

Oppsals trener Børge Brown ser fram til onsdagens match. – Vi gleder oss stort til en tøff og artig kamp mot verdensstjernene fra Larvik. De kommer med stjerner på rekke og rad, deriblant fire nybakte verdensmestere. Dessuten leverte nestor Gro Hammerseng-Edin verdensklasse i NM-finalen forrige uke!

Foto: Morten Schau

Vilde Mortensen Ingstad tok gull med håndballjentene under VM i Damanrk før jul. Onsdag er hun igjen klar for å krige for Oppsal mot Larviks stjernemannskap.

Oppsal fikk selv en rakettstart på nyåret med seier borte mot Glassverket. – På søndag gjennomførte vi 40 gode minutter mot Glassverket. Onsdag ønsker vi å gjenskape prestasjonen fra Drammenshallen, og i tillegg være mer nøye i noen faser av spillet. Vi tar sikte på å gi et solig bidrag til den sportslige underholdningen, sier Børge Brown, som håper at mange tar turen i hallen for å se og støtte Oppsals damer mot Larvik.

Kampen mot Larvik er den som tradisjonelt pleier å samle desidert flest tilskuere i løpet av sesongen. Mange har allerede forhåndkjøpt billetter, og vi anbefaler alle å benytte dette alternativet for å unngå mye kø. Her kan du forhåndskjøpe billetter.

Kampstart på onsdag er kl 18.00 – møt gjerne litt ekstra tidlig – velkommen til håndballfest i Oppsal Arena!

DSC_9981

Onsdag blir det gjensyn med Amanda Kurtovic i Oppsal Arena. Amanda spilte i Oppsaldrakt da lagene møttes i fjor.