Oppsal starter 2016 med tøff oppgave – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal starter 2016 med tøff oppgave

Søndag ruller endelig GRUNDIGligaen igjen, og Oppsal tar turen til Drammen for å møte Glassverket.

Glassverket har et uttalt mål om å ta medalje i år, og etter ni serierunder ligger drammenserne plassert på bronseplass, tre poeng foran Oppsal på sjetteplass. Ergo kommer det ikke til å bli gitt ved dørene i Drammenshallen søndag kveld.

Oppsal og Glassverket rykket begge opp i eliteserien sesongen 2011/12, og lagene kan se tilbake på mange innbyrdes møter de siste årene, der de aller fleste har gått i Glassverkets favør. Vi må tilbake til desember 2010 for å finne siste gang en seriekamp gikk Oppsals vei. Med andre ord er det på høy tid for de blå til å gjøre statistikken litt penere.

Glassverket er i kampmodus etter å ha spilt cupfinale tidligere i uka. Oppsal har på sin side holdt treningene ved like, og bør stille godt fysisk forberedt. Alt ligger med andre ord til rette for spennende kamp. Da lagene møttes i Drammen forrige sesong var det spenning til siste slutt i en kamp som Glassverket vant med to mål (28-26).

I og med at det er så kort vei til Drammenshallen, håper vi mange med hjerte for Oppsal legger turen dit, der kampen blåses i gang kl 18.00. Har du ikke anledning til å følge kampen live i hallen, er det mulig å se den på handballtv.com.
htv_liggende