Vilde blir reserve – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Vilde blir reserve

Når VM nå går inn i avslutningsfasen, bytter Vilde Mortensen Ingstad plass med Ida Alstad.

Oppsals 20-årige linjetalent Vilde Mortensen Ingstad er en landslagsspiller for framtiden, og hun er i første rekke med til VM for å lære. Vilde har hatt solide innhopp, ikke minst mot Puerto Rico der hun også noterte seg for sine to første mesterskapsmål i seniordrakt.

Mulige skadeutfordringer i den norske troppen gjør nå at landslagsledelsen tar rutinerte Ida Alstad inn i troppen, noe som betyr at Vilde må vike plass. Selv om Vilde nå går ut av den offisielle VM-troppen, vil hun være med laget videre under mesterskapet som reserve.

Vilde forstår godt at en omrokkering kunne komme. -Selvsagt skulle jeg ønske å fortsette på laget, men jeg har forståelse for at helheten er viktigst.
– Jeg har hittil lært masse under oppholdet i Danmark, og fått nyttig erfaring som jeg skal gi alt for å få brukt i framtidige mesterskap. Mesterskapet har nemlig gitt mersmak så det holder! Nå ser jeg fram til de kommende dagers spennende avslutning, der jeg skal få være med for å lære enda mer.