Billetter til Oppsal-Larvik – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Billetter til Oppsal-Larvik

Larvik er de første til å gjeste Oppsal Arena i 2016. Du kan allerede nå sikre deg billetter til håndballfesten.

Førjulstid er som vanlig mesterskapstid, noe som betyr et langt spilleopphold i GRUNDIGligaen. Oppsals neste hjemmekamp er ikke før 6. januar, da det er ingen ringere enn Larvik som legger turen til Oppsal Arena.

Når landets desidert beste klubblag besøker Oslo blir det alltid høy stemning og mye mennesker på tribunen. Derfor kan det være lurt å kjøpe billetter på forhånd, for å unngå køen i billettsalget på kampdagen. Dette gjelder ikke minst for de mange klubber i området som ønsker å få med seg nettopp denne kampen.

Her handler du greit og raskt billetter til Oppsal-Larvik

AK billett Oppsal Larvik