Oppsal leverte målshow mot Sola – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Oppsal leverte målshow mot Sola

Publikum ble underholdt med masse morsom håndball da Oppsal vant 37-24.

Årets siste seriekamp resulterte i to nye poeng til Oppsal på ganske så enkelt vis. Hjemmelaget kom godt i gang, og ledet raskt 4-0. Så falt konsentrasjonen i en ti minutters periode, og Sola ble midlertidig invitert inn i kampen igjen. Jærbuene ledet faktisk 5-8 før Oppsaljentene fant tilbake til vinnermelodien. Siste halvdel av omgangen ble til de grader dominert av Oppsal, og hjemmejentene kunne gå til pause sju mål foran.

Foto: Morten Schau
Anne Kjersti Suvdal noterte seg nok en gang for mange mål av den lekre sorten.  Foto: Morten Schau

Den andre omgangen ble en ren parademarsj med masse mål og morsom håndball. Det ble mer og mer tydelig at Oppsal har et mye større register å spille på enn laget fra Rogaland. Oppsal stoppet på 37 scoringer, i det som var en svært artig kamp å følge for hjemmepublikummet.

VM-klare Vilde Mortensen Ingstad var mestscorende for Oppsal med ti mål, og som vanlig var hun også en bauta bakover. Vilde fikk fortjent prisen som Oppsals beste spiller. På Sola fikk lagets toppscorer Anne Kallestad BB-prisen.

Foto: Morten Schau
Vilde Mortensen Ingstad var outstanding. VM-formen ble dokumentert! Foto: Morten Schau

Du kan også stemme på din favorittspiller i kampen og vinne en flott DAB-radio fra Grundig

Med kveldens seier klatrer Oppsal til sjetteplass på tabellen med 11 poeng. Nå blir det et langt opphold i seriespillet på grunn av landslagsaktiviteter og VM i Danmark. Neste seriekamp er først 3.januar. Da venter en tøff utfordring mot Glassverket på bortebane.

Her finner du mange flere bilder fra kampen  (Fotograf: Morten Schau)

Foto: Morten Schau
Nok en  god kamp av Marie Sundfør Tømmerbakke.  Foto: Morten Schau

KAMPFAKTA
Oppsal – Sola 37-24 (18-11)
GRUNDIGligaen kvinner 2015/16, 9. serierunde
Oppsal Arena 22. november 2015, 355 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund, Frida Strand Finstad – June Bøttger, Anne Kjersti Suvdal 7, Hanne Sofie Wilberg 1, Kaja Kristensen 1, Tina Magnus 5, Nina Stokland 3, Malin Aune 1, Kristin Halvorsen 3, Vilde Mortensen Ingstad 10, Marie Lystad og Pernille Huldgaard Christensen 6 (4)

Målscorere Sola: Anna Bjørke Kallestad 7, Malin Holta 5 (1), Sunniva Selland 4, Silje Stangeland 3, Sherin Obaidli 2, Anne Christine Lode 2, Oda Aasheim 1

Utvisninger: Oppsal: 1x2min; Sola: 5×2 min
Dommere: Sindre Emil Bogar og Thomas Moen

Følg Oppsal Håndball på Facebook