Godt forberedt til årets siste seriekamp – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Godt forberedt til årets siste seriekamp

Søndag inviterer Oppsal til siste GRUNDIGligakamp før den lange VM-pausen.

Søndagens gjester i Oppsal Arena, Sola, rykket opp i GRUNDIGligaen denne sesongen. Jærlaget befinner seg på 9.plass på tabellen med fire poeng, som er fem poeng mindre enn Oppsal på 7.plass. Resultatene så langt, samt hjemmebanefordelen, tilsier at Oppsaljentene så absolutt bør kunne øke forspranget på søndag.

Da gjelder det i første rekke å demme opp for Malin Holta hos gjestene, som tilhører sesongens mestscorende spillere i GRUNDIGligaen med 7 mål i snitt per kamp.

Hjemmejentene gleder seg til siste kamp før VM-pausen. -Ja, det skal bli veldig artig å spille kamp igjen, istemmer Oppsals hovedtrener Børge Brown. – Det har nå vært et lengre opphold i seriespillet både for Sola og vår del. Dermed er det to lag som er ekstra tente for kamp som møtes på søndag. Selv har vi brukt kampoppholdet både til å trykke på litt ekstra i det fysiske, og til å jobbe videre med samhandling i spillet. Jeg føler vi stiller godt forberedt på søndag.

Oppsal-Sola starter søndag kl. 18.00.
Du ønskes hjertelig velkommen  i Oppsal Arena – husk at dette er siste GRUNDIGligakamp i år!

Følg Oppsal Håndball på Facebook