Malin på rekruttlandslaget – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Malin på rekruttlandslaget

Oppsals høyrekant Malin Aune er med når rekruttene skal møte Island.

Malin er med sine 20 år den yngste av de 16 spillerne som er kalt inn når rekruttlandslaget skal ha samling på Lillehammer. Samlingen starter 25. november, og den avsluttes med to kamper mot Island, som spilles som «oppvarmingskamper» før Møbelringen Cup.

Malin er for øvrig også med i bruttotroppen på 28 spillere som er meldt til VM i Danmark. Bruttotroppen består både av de som er tatt ut til VM, samt de spillerne som kan kalles inn dersom det skulle bli behov for å gjøre endringer under mesterskapet.

Oppsal Håndball gratulerer Malin med uttaket, og ønsker lykke til på samling og kamper!

Uttaket og programmet hos NHF