VM-uttaket markert – Oppsal Håndball
Foto: Oddbjørn Halvorsen

VM-uttaket markert

Oppsal spilte treningskamp mot Stabæk i kveld, men laget rakk også å markere VM-billetten til Vilde Mortensen Ingstad.

VM-klare Vilde Mortensen Ingstad fikk både klem og blomster av assistenttrener Roger Gabrielsen før kveldens oppvarming i Oppsal Arena. Det var svært tydelig at alle i klubben både gledet seg stort og var stolte over landslagsuttaket som ble kjent tidligere i dag.

Oppsaltrener Børge Brown hører med blant de som gleder seg aller mest. -Vilde har arbeidet godt over tid, og har hun har tatt noen nye steg i høst. Jeg synes landslagsplassen er 100 prosent fortjent. Nå gleder vi oss alle i Oppsal til å følge damelandslaget og Vilde i desember!

Vilde om uttaket til NRK: – Hvor sykt er ikke det?

I kveldens treningskamp mot Stabæk vant Oppsal greit 41-21. Børge Brown var fornøyd med kampen, som var lagt inn for å holde jentene i litt kampmodus fram mot neste GRUNDIGligakamp mot Sola om halvannen uke. -Vi er stabilt gode bakover, og disiplinerte i etablert angrep. I og med at Malin og Kaja var syke, fikk vi også testet ut nye konstellasjoner. Absolutt en god trening for vår del, og en flott avslutning på en stor dag for Oppsal Håndball!

Vilde på farten i kveldens treningskamp.
Vilde på farten i kveldens treningskamp.

Mange flere bilder fra treningskampen her (Fotograf: Andreas Kristoffer Berge)
Se også fin artikkel på kvinneidrett.no

Følg Oppsal Håndball på Facebook