Oppsal vant lokaloppgjøret – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal vant lokaloppgjøret

Oppsal slo Rælingen med fire mål, i en kamp som ble mer spennende enn egentlig nødvendig.

Mange flotte bilder fra kampen finner du her (Fotograf: Andreas Kristoffer Berge)

Vertene yppet seg fra start av i Marikollhallen, og det tok nærmere 20 minutter før Oppsal fikk tilrevet seg et visst overtak. Alt i alt ble det en jevn 1.omgang, der Oppsal gikk til pause tre mål foran. At ikke ledelsen var større på dette tidspunkt, skyldtes i første rekke altfor mange svake avslutninger av Oppsaljentene. Omgangens beholdning for bortelagets tilhengere var herlig prikkskyting av Tina Magnus, som satte fem baller i krysset i løpet av den første halvtimen.

Den andre omgangen åpnet på samme vis som den første, med svakt spill av Oppsal. Hjemmelaget kom raskt ajour, før en bedre periode av de blå sørget for et forsprang på fire mål midtveis i omgangen. Nok en gang rotet imidlertid Oppsal bort overtaket, og med ti minutter igjen på kampuret var det igjen uavgjort (20-20).

Avslutningen ble derfor av det spennende slaget, i en for kvelden godt besøkt Marikollhall. Oppsaljentene sto fram med mer pondus og rutine enn Rælingen i de siste minuttene, og jentene kunne til slutt juble for en fortjent firemålsseier og to nye poeng, til tross for at laget i lange perioder hadde en heller svak kveld på jobben. Rælingens unge mannskap skal på sin side ha ros for å krige på og aldri gi opp.

Tina Magnus ble kåret til Oppsals beste spiller, og hun var også kampens mestscorende med 8 herlige mål. På hjemmelaget var målvakt Kathrine Hjelmeland best.

Husk at du også kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan vinne en flott DAB-radio fra Grundig

Med kveldens seier har Oppsal så langt hentet hjem 9 poeng i årets GRUNDIGliga, noe som gir en trygg posisjon midt på tabellen. Det gjenstår nå en seriekamp før VM-pausen, og den spilles hjemme i Oppsal Arena søndag 22. november når Sola kommer på besøk.