Oppsal møter (tabell)nabo – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Oppsal møter (tabell)nabo

Oppsal tar onsdag den korte turen til Marikollhallen for den 8. runden i GRUNDIGligaen.

Rælingen skulle egentlig ha spilt i 1.divisjon denne sesongen, men fikk tilbud fra NHF om å overta Storhamars plass i GRUNDIGligaen da hamarlaget ble degradert til 1.divisjon. Rælingen var sporty og takket ja til plassen, og laget har så langt overrasket mange ved å plukke 6 poeng på lagets 7 første kamper. Det betyr at laget fra Romerike skygger Oppsal på tabellen, bare ett poeng bak.

To av Rælingens seire har kommet i Marikollhallen, mot henholdsvis Nordstrand og Molde, for øvrig lag som også Oppsal har beseiret. Rælingens tredje seier kom borte mot Sola, mens lagets siste kamp endte med timålstap for Halden forrige helg, også det på utebane.

Basert på de siste sesongers resultater og meritter, er onsdagens oppgjør en kamp der Oppsal stiller med et favorittstempel. Det har gått tre år siden lagene møtte hverandre forrige gang i en terminfestet kamp. Da gjaldt det en NM-kamp, som Oppsal vant enkelt.

På onsdag vil det være viktig for Oppsal å ta grep om kampen fra start. I forsvar vil det nok særlig betale seg å ha et øye på hjemmelagets Andrea Hanssen, som så langt har puttet på bra med mål fra sin venstre bakspillerplass. I motsatt ende bør kontra- og ankomstspillet fungere bedre enn hva som var tilfelle i forrige ukes cupkamp mot Tertnes. Lykkes en med det, bør alt ligge godt til rette for at Oppsaljentene kan bokføre to nye poeng onsdag kveld.

I og med at dette er et «lokalderby», håper vi mange legger turen til Marikollhallen, der kampen blåses i gang kl 19.00. Har du ikke anledning til å følge kampen live i hallen, er det mulig å se den på handballtv.com.
htv_liggende

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook