Cupexit i Bergen – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Cupexit i Bergen

Oppsal hadde gode perioder i kvartfinalen mot Tertnes, men dessverre også svake som bergenserne utnyttet til fulle.

Oppsal kom bra i gang og tok føringen i Haukelandshallen, men ble innhentet av Tertnes etter få minutter. På stillingen 4-4 dro vertene i fra, og hjemmelaget hadde på det meste en ledelse på 7 mål. I midtperioden av omgangen var det lite som fungerte framover for Oppsal, der feil og upresise pasninger florerte. Angrepsmessig løsnet det igjen mot slutten av omgangen, slik at Tertnes bare var foran med tre ved pause (14-11).

Den andre omgangen åpnet med tre raske scoringer for hjemmelaget, noe som gjorde oppgaven vanskelig for Oppsaljentene. Tertnes syntes da også å kontrollere kampen, og ledet på det meste med 9 mål (23-14). En sterk avslutning av Oppsal brakte litt spenning inn i matchen mot slutten, men nye unøyaktigheter og tekniske feil gjorde sitt til at hjemmelaget aldri ble ordentlig truet.

Vertene kunne dermed til slutt juble over sluttresultatet 27-23, og en plass i semifinalen.

Anne Kjersti Suvdal var med sine 8 mål mestscorende for Oppsal i kveld, og hun fikk også prisen som lagets beste spiller. Stine Skogrand var best hos vertene.

Med kveldens cupexit kan Oppsal nå konsentrere seg helt og holdent om GRUNDIGligaen. Der venter neste kamp onsdag om en uke, mot Rælingen i Marikollhallen.