– Gleder oss til å møte Tertnes igjen – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

– Gleder oss til å møte Tertnes igjen

Det ligger semifinalebilletter i potten når Tertnes og Oppsal møtes på onsdag.

Tertnes og Oppsal møttes i Haukelandshallen for en måned siden. Da gjaldt det GRUNDIGligaen, og det ble en tett fight som endte med poengdeling (21-21).

Oppsals trener Børge Brown drar vestover med en optimistisk tropp på onsdag: -Vi reiser for å gjøre det samme vi gjorde sist vi var i Bergen + litt til. Det blir viktig for oss å være mer nøye enn vi har vært i det siste i kontra- og ankomstspillet. Lykkes vi med det, har jeg god tro på en plass i semifinalen.

Foto: Andreas Kristoffer Berge
Børge Brown ser lyst på sjansene i Bergen.  Foto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsaljentene har likevel respekt for onsdagens motstander. -Tertnes i Bergen er allxtid en tøff nøtt. Bergenslaget har plukket mange poeng i GRUNDIGligaen, der særlig Stine Skogrand har hatt en god sesong så langt, sammen med Maren Roll Lied. Venstrebackene Birgitte Karlsen og Kjerstin B. Solås har også hatt en fin utvikling, sier Børge Brown.

-Uansett gleder vi oss virkelig til å møte Tertnes igjen, og vi håper mange tar turen til hallen i Bergen slik at det blir liv og røre. Vi skal levere opp mot maks, og for å få det til skal vi både ha RÅSKAP og GLEDE!
Kampstart i Haukelandshallen er kl 18.00. Kampen vises på handballtv.com.
htv_liggende