Oppsal med full kontroll mot Molde – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal med full kontroll mot Molde

Oppsaljentene tok en ny hjemmeseier ved å vinne kontrollert 27-19.

Oppsal tok kommandoen fra start i Oppsal Arena. Anført av en strålende Anne Kjersti Suvdal kom hjemmelaget raskt 3-4 mål foran, en ledelse de kontrollerte omgangen ut. Oppsal leverte godt forsvarsspill gjennom hele omgangen, men presisjonen i egne avslutninger var ikke den beste, slik at ledelsen ved pause «bare» var 13-9.

Kampbildet holdt seg gjennom det meste av den andre omgangen. Molde forsøkte og forsøkte, men hjemmejentene hadde full kontroll, og gjestene kom aldri nærmere enn tre mål. Utover i omgangen økte hjemmejentene ledelsen jevnt og trutt, slik at forspranget var åtte mål da dommerne blåste av kampen.

aksuvdal
Anne Kjersti Suvdal ble mestscorende for Oppsal med 8 mål. (Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge)

Oppsal leverte en meget god laginnsats, der bestepremien gikk til målvakt Marie Sundfør Tømmerbakke. Anniken Obaidli ble kårets til Moldes beste spiller.

Med dagens seier har Oppsal sanket 7 poeng på like mange kamper, og jentene har dermed styrket sin posisjon i det midtre sjiktet av tabellen. Neste kamp for Oppsal er kvartfinalen i cupen, borte mot Tertnes om halvannen uke.
marie
Ny flott kamp av Marie Sundfør Tømmerbakke, som ble kåret til hjemmelagets beste spiller. (Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge)

Stem på din favorittspiller i kampen, og du kan vinne en flott DAB-radio fra Grundig.
håndballbørsen

KAMPFAKTA
Oppsal-Molde Elite 27-19 (13-9)
GRUNDIGligaen kvinner 2015/16, 7. serierunde
Oppsal Arena 18. oktober 2015, 345 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund, Frida Strand Finstad – June Bøttger, Anne Kjersti Suvdal 8, Hanne Sofie Wilberg 1, Kaja Kristensen, Tina Magnus 1, Nina Stokland 4, Malin Aune 2, Kristin Halvorsen, Vilde Mortensen Ingstad 6, Marie Lystad og Pernille Huldgaard Christensen 5 (1)

Målscorere Molde:  Anniken Obaidli 4, Ines Khouildi 4 (2), June Andenæs 4, Julie Nygård 4, Hanne Rokstad Dalen 1, Vilde Nerås 1, Vera Bekken 1

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Molde: 1×2 min
Dommere: Kim Hette og Vidar Larsen

Følg Oppsal Håndball på Facebook