Søndag kl 15.30: Oppsal vs Molde – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Søndag kl 15.30: Oppsal vs Molde

Søndagens motstander i Oppsal Arena blir et nytt bekjentskap for Oppsal.

Vi har derfor bedt Oppsaltrener Børge Brown om å vurdere søndagens motstander.

– Molde har et nytt trenerteam med Dusan Poloz og Pål Cappelen og besitter en bred og god tropp, som har vist stigende form de siste ukene. Molde har møtt gode lag de siste rundene i Glassverket og Larvik. I 4.runde NM for to uker siden vant de 24-19 over Halden.

Molde har tatt mange steg de siste årene og gått fra 2.divisjon til GRUNDIGligaen på kort tid. – I tabelltipset mitt før seriestart vurderte jeg søndagens motstander til en sluttspillplass på bakgrunn av deres tropp og trenere, forteller Børge Brown.

Til årets sesong har Molde hentet inn mange spillere, og de framstår som betydelig styrket fra i fjor. De har hentet spillere med god erfaring i June Andenæs (linjespiller), Petra Blazek (målvakt) og den tunisiske landslagsspilleren Inès Khouildi (bakspiller) som har mange sesonger i fransk topphåndball. Videre har de hentet Vera Bekken (Byåsen) og LK96-spillerne Emilie M. Hovden (Fana) og Julie Nygård (Levanger.

Selv med disse forsterkningene er likevel fortsatt Molde sin stjernespiller den lokale jenta Anniken Obaidli. Hun har allerede markert seg godt i GRUNDIGligaen, og også fått muligheten på damelandslaget. Lillesøsteren Mona Obaidli er også en viktig brikke i laget fra Rosenes by.

– På søndag kommer et Moldelag til Oslo på jakt etter poeng, men vi har en god plan på at poengene skal bli igjen i Oslo.  Vi har forberedt oss godt, og er klar for en ny og spennende kamp i Oppsal Arena, søndag 18.oktober klokken 15.30, sier Oppsals trener.

– Vi ønsker å bli gjenkjent på RÅSKAP og GLEDE. Ta turen i hallen og støtt Oppsal i jakten på to nye poeng! Vi gleder oss til søndagens kamp, avslutter Børge Brown

bbrown
Børge Brown

Følg Oppsal Håndball på Facebook