Holdt ikke helt inn – Oppsal Håndball
Arkivfoto; Andreas Kristoffer Berge

Holdt ikke helt inn

Oppsal leverte en flott 1.omgang mot Vipers, men fikk det tøffere mot slutten av kampen.

Oppsal åpnet kampen i Aquarama i et voldsomt tempo, noe som syntes å paralysere Vipers. Etter mindre enn 10 minutters spill var Oppsal fire mål foran. Selv om tempoet så sank og det ikke ble særlig med kontringer utover i omgangen, produserte Oppsal mange mål i etablert angrep, der ikke minst Nina Stokland var toneangivende med 6 mål på like mange forsøk. Ved pause var likevel Oppsals ledelse redusert til 2 mål (13-15), etter en alt i alt glimrende omgang av de blå.

Nina Stokland

Etter pause var det ikke det samme trykket i Oppsals etablerte angrepsspill, og vertene var ajour etter 10 minutter. I kampens siste halvdel var Vipers det dominerende laget, godt pushet på av et lydhørt hjemmepublikum i Kristiansand. Oppsalforsvaret klarte ikke å demme opp for Vipersskyttere som fikk mer og mer selvtillit, og der særlig Ulrika Olsson sto fram som kampens mestscorende spiller.

Det endte til slutt med sjumålsseier til medaljekandidatene fra Vipers, i en kamp som tidvis ble noe preget av et høyt antall utvisninger. Oppsaljentene fikk imidlertid igjen bevist at toppnivået så absolutt er godt nok til å kunne spille jevnt med de fleste av de beste lagene i GRUNDIGligaen.

Vilde Mortensen Ingstad ble kåret til Oppsals beste spiller. Hun var som vanlig en forsvarsklippe av de sjeldne. Ulrika Olsson fikk BB-prisen på hjemmelaget.

Vilde M

Neste kamp i GRUNDIGligaen for Oppsal spilles søndag 18. oktober kl 15.30 i Oppsal Arena. Da er Molde motstander.

Stem på din favorittspiller i kampen, og du kan vinne en flott DAB-radio fra Grundig.