Enkelt cupavansement for Oppsal – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Morten Schau

Enkelt cupavansement for Oppsal

Oppsal hadde ingen problemer med å sette Gjøvik på plass i onsdagens cupoppgjør.

Oppsal viste gjennom hele kampen at de til daglig konkurrerer på et høyere nivå enn Gjøvik. Det ble derfor aldri spennende i Oppsal Arena, men publikum fikk sin underholdning i form av mange mål og godt forsvarsspill.

Ved pause var gjestene behørig distansert (21-10), og etter hvilen tettet Oppsaljentene enda mer igjen, slik at Gjøvik bare fikk notert 5 mål gjennom hele omgangen.

Kvartfinalene trekkes i morgen, og kampene skal spilles 28. oktober.