Kvartfinale neste? – Oppsal Håndball
Oppsaltrener Børge Brown (Foto: Morten Schau)

Kvartfinale neste?

Onsdag gjelder det NM. når 1.divisjonslaget Gjøvik kommer til Oppsal Arena.

Oppsal var så nær en finaleplass som det overhode er mulig å komme i fjor. Da ble det tap i semifinalen mot Halden etter fire ekstraomganger. Nå på onsdag gjelder det kamp om plass i kvartfinalen, mot en motstander som Oppsals trener Børge Brown kjenner bedre enn de fleste. Han trente nemlig Gjøvik så sent som i forrige sesong, da han var med å ta totningene opp fra 2.divisjon.

– Gjøvik har en bred og god stall, selv om de synes å være noe preget av skader, kan Børge Brown fortelle. – Laget har imidlertid trippel dekning på mange av plassene. De har to japanske jenter som holder et godt nivå. Dessuten har de de mange unge lokale jenter som er på full fart fremover. Vi skal definitivt ikke undervurdere Gjøvik, uttaler Oppsals trener.

Så langt, etter tre serierunder, står Gjøvik uten poeng i 1.divisjon, men de har da også møtt flere av de antatt beste lagene på nest øverste nivå.

Kom i Oppsal Arena på onsdag og få med deg starten på et cupeventyr som kan hende i år går hele veien til finalen i  .

Merk at kampstart i Oppsal Arena er allerede kl 17.00.