Har litt å revansjere – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Morten Schau

Har litt å revansjere

Søndag er det endelig klart for byderby, et oppgjør Oppsal har gledet seg til lenge.

Oppsal var nemlig bedre enn Nordstrand under store deler av fjorårets GRUNDIGliga, men i de innbyrdes møtene var det Nordstrand som viste seg sterkest. Å tape for naboen føltes ekstra bittert, derfor er seiersinstinktet tilstede i stort monn hos alle jentene.

Hittil i årets sesong har Oppsal tatt tre poeng, mens Nordstrand er ett av to poengløse lag på bunnen av tabellen. Seier i Oppsal Arena på søndag vil derfor bety mye for begge klubber.

Etter prestasjonene så langt i GRUNDIGligaen stiller Oppsal som favoritter. Lokaloppgjør i alle lagidretter inneholder imidlertid et motivasjonselement som bidrar til at nivåforskjeller oftere jevnes ut enn i andre oppgjør. Publikum bør derfor kunne forvente en tett og spennende kamp på søndag, mellom to lag og spillere som kjenner hverandre bedre enn hva som er normalen.

Avkast går i Oppsal Arena søndag kl 18.00. Husk at håndball alltid oppleves best i hall – alle ønskes hjertelig velkommen for å kåre Oslos beste lag!

Følg Oppsal Håndball på Facebook