Poengdeling i Bergen – Oppsal Håndball

Poengdeling i Bergen

Oppsal var svært nære to poeng mot Tertnes, men hjemmelaget utlignet i kampens siste sekund.

Det ble en jevn kamp i Haukelandshallen, der ingen av lagene på noe tidspunkt ledet med mer enn to mål. Oppsal sto glimrende i forsvar de første 20 minuttene, og førte kampen fram til 6-8. Tertnes avsluttet omgangen best, og ved pause hadde vertene kommet to mål foran (12-10).

Det tok ikke mange minuttene før Oppsal var ajour etter pause, og resten av kampen var det tett og spennende. På tampen kom Oppsal 1-2 mål foran, og med to minutter igjen å spille hadde jentene ballbesittelse på 19-21. Litt ubesluttsomhet gjorde at de ikke kom til gode avslutningsmuligheter, og Tertnes reduserte først en gang, før kampens mestscorende, Stine Skogrand, utlignet i absolutt siste sekund.

tømmerbakke

God kamp av Marie Sundfør Tømmerbakke, som blant annet reddet flere 7-metere. (Arkivfoto: Morten Schau)

Dermed endte det med poengdeling, et resultat hjemmelaget der og da jublet mest over. Med kampen litt på avstand vil nok også Oppsaljentene si seg fornøyd. Jentene leverte en meget god kamp, og det er ikke mange gjestende lag som tar med seg poeng hjem fra Haukelandshallen.

Bak kveldens resultat ligger en glimrende laginnsats, der mange var gode i perioder av kampen. Bestemannsprisen gikk til Marie Sundfør Tømmerbakke, som påny leverte en flott kamp mellom stengene. Oppsals nye bakspiller, danske Pernille Huldgaard Christensen, fikk også sin debut i kveld. Den tidligere Halden- og Sarpsborgspilleren rakk å vise at hun har en god skuddarm, og hun noterte seg for 5 mål. Med det ble hun kveldens toppscorer for Oppsal.

pernille_christensen

Pernille H. Christensen før kveldens debutkamp.

Oppsal står nå med tre poeng etter fire serierunder, og alle poengene har kommet på bortebane. Jentene ønsker også å sanke poeng i Oppsal Arena. Målet er at de første hjemmepoengene skal bokføres førstkommede søndag i byderbyet mot Nordstrand.