Sterk sluttspurt var ikke nok – Oppsal Håndball
Marie Sundfør Tømmerbakke

Sterk sluttspurt var ikke nok

Til tross for en sterk 2. omgang av Oppsal, holdt det ikke til poeng i hjemmemøtet mot Byåsen.

Etter 10 jevne åpningsminutter der lagene skiftet på å lede, festet gjestene fra Trondheim grepet om kampen i Oppsal Arena. Oppsal gjorde altfor mange feil i siste halvdel av omgangen, og vips var Byåsen hele 8 mål foran ved pause (10-18).

Byåsen startet også best etter hvilen, og var på det meste 12 mål foran. Da fant hjemmejentene nye krefter og motivasjon, og resten av kampen var det Oppsal som dominerte mye av begivenhetene. Byåsens ledelse var imidlertid for stor, selv om forspranget var redusert til bare tre mål da sluttsignalet gikk. Dermed var det fornøyde trønderjenter som kunne innkassere begge poengene.

Marie Sundfør Tømmerbakke (bildet) ble kåret til hjemmelagets beste spiller, mens Vilde Mortensen Ingstad var mestscorende med i alt 9 spillemål.

Oppsaltrener Børge Brown (Foto: Morten Schau)
Oppsaltrener Børge Brown (Foto: Morten Schau)

Oppsals trener Børge Brown var fornøyd med avslutningen på kampen. -Vi leverer en mindre bra 1.omgang, der gleden og engasjementet blir borte utover i omgangen når Byåsen straffer oss hardt på våre feil. I 2.omgang får vi til det vi ble enige om i pausen, nemlig å levere opp mot det beste vi kan!

Neste kamp i GRUNDIGligaen for Oppsal er allerede kommende onsdag, borte mot Tertnes. Første hjemmekamp er søndag 27. september, når naboene fra sør gjester Oppsal Arena til årets første byderby.

 

KAMPFAKTA
Oppsal – Byåsen 28-31 (10-18)
GRUNDIGligaen kvinner 2015/16, 3. serierunde
Oppsal Arena 20. september 2015

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund, Frida Strand Finstad – June Bøttger, Anne Kjersti Suvdal 6 (1), Hanne Sofie Wilberg 1, Kaja Kristensen 1, Tina Magnus 3, Nina Stokland 7, Malin Aune 1, Kristin Halvorsen, Vilde Mortensen Ingstad 9, Marie Lystad

Målscorere Byåsen: Ida Alstad 12 (7), Emilie Hegh Arntzen 4, Marie Henriksen 4, Maren Gundersen 3, Moa Høgdahl 2, Marit Røsberg Jacobsen 2, Ida Marie Nagelhus Hernes 1, Maria Hjertner 1, Kristin Venn 1, Maren Nyland Aardahl 1

Utvisninger: Oppsal: 3x2min; Byåsen: 1×2 min
Dommere: Bjarki Boasson og Gunnar Oli Gustafsson

Følg Oppsal Håndball på Facebook