Åpen kamp på søndag – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Åpen kamp på søndag

Oppsal vant begge oppgjørene mot Byåsen i fjor. Kan jentene gjenta i Oppsal Arena?

Starten av årets GRUNDIGliga har vist stor variasjon i prestasjonene fra noen av lagene. Det gjelder ikke minst Byåsen, som etter å ha blitt overkjørt av Glassverket i åpningsrunden, slo voldsomt tilbake ved å holde Larvik til uavgjort forrige helg.

En del av forklaringen ligger nok i at trønderne har mange unge spillere på laget. Det gjelder også Oppsal, som herjet i forrige runde mot Skrim, en kamp som resulterte i sesongens første poeng etter mye bra spill.

Nå vil Vilde Mortensen Ingstad (bildet) og resten av jentene yte sitt ytterste i Oppsal Arena for å sikre at også helgens poeng tilfaller Oslo. Nøkkelen vil trolig være å få satt forsvarsspillet fra avkast, for så å holde trykke på forsvarsintensiteten gjennom hele kampen. Da bør det rekke til et jevnt og spennende oppgjør, for offensivt har jentene i begge seriekampene hittil vist tidvis praktfull angrepshåndball. Tilsvarende kamp i fjor endte for øvrig 32-25 i favør Oppsal.

Søndagens kamp i Oppsal Arena starter kl 18.00. Velkommen til en underholdende kveld med Oslos beste håndballjenter!

Følg Oppsal Håndball på Facebook