Overkommelig motstand i neste NM-runde – Oppsal Håndball
Oppsaltrener Børge Brown (Foto: Morten Schau)

Overkommelig motstand i neste NM-runde

Oppsal trakk hjemmekamp mot Gjøvik i neste NM-runde, en trekning trener Børge Brown smiler litt ekstra over.

Oppsal, som var semifinalist i fjor, var ett av seks seedete lag i trekningen, og motstander ble altså ett av de gjenværende lagene fra 1.divisjon. NM-kampen vil bli spilt i Oppsal Arena 30. september.

– Her bør det i utgangspunktet være gode muligheter for en kvartfinaleplass, synes Oppsals trener Børge Brown. Nivåforskjellen mellom midtsjiktene i GRUNDIGligaen og 1.divisjon er relativt stor, og med hjemmebanefordel i tillegg, ser det på papiret lyst ut.
– Det blir likevel å stille fullt skjerpet, da jeg vet at Gjøvik har en bred og god stall, med trippel dekning på mange av plassene. Uansett blir dette en noe spesiell opplevelse for meg, i og med at jeg så sent som forrige sesong var trener for nettopp Gjøvik.

Kampoppsettet for 4. runde NM senior, kvinner (NHF)

Nesten godkjent mot HK Halden
Børge Brown vurderer for øvrig gårsdagens serieåpning mot HK Halden som ganske positiv, selv om poengene uteble. -Vi gjør en nesten godkjent kamp mot Halden. Innimellom blir vi hardt straffet for våre vurderinger og skuddbom. Samtidig gjør Halden en god 2.omgang, der vi slipper inn hele 19 mål. Det kan vi ikke si oss fornøyd med.  -Samspillet mellom forsvaret og målvaktspillet, som var meget bra i 1.omgang, ble tidvis fraværende i 2.omgang.

– Vi fikk i går merke at vi er en tynn stall med få bakspillere. Dette er en utfordring vi har, og noe vi må jobbe med ved at jentene må være godt trent for å stå lenge på banen.

-Revansjelysten er nå til de grader til stede til neste kamp på søndag, der vi møter Bent Dahl og Petter Kjærnes sitt Skrim Kongsberg. Skrim var GRUNDIGligaens mest positive overraskelse i fjorårets sesong, der Trine Haugstad styrer skuta godt! Dette vil bli en ny tett og tøff kamp for vår del, en av mange i årets serie, der hver kamp blir som en cup kamp! Det er et fint utgangspunkt for oss.

– Nå gleder vi oss til å ta fatt på en ny treningsuke for å bli litt bedre enn vi var i går, avslutter Børge Brown.

Vilde M. Ingstad (Foto: Morten Schau)
Overkommelig cupmotstand i vente for Vilde Mortensen Ingstad & co, her fra søndagens serieåpning mot Halden  (Foto: Morten Schau)