Svært spennende serieåpning – Oppsal Håndball

Svært spennende serieåpning

Oppsal førte det meste av kampen, men Halden avsluttet best.

Som vanlig utviklet det seg til en jevn kamp mellom Oppsal og Halden i Oppsal Arena, selv om det en stund ikke så ut til å bli særlig jevnt. Hjemmelaget blomstret nemlig i perioder, spesielt i første omgang, der Halden sleit med å holde tritt med Oppsals tempo.

Midtveis i omgangen var hjemmejentene ved flere anledninger seks mål foran, før Halden hentet seg noe inn mot pause. Likevel var hjemmepublikummet mer enn fornøyd med spill og 14-11 ledelse halveis.

malin_aune
Lite å utsette på spensten til Malin Aune, en av Oppsals eminente kantspillere.

Oppsal fortsatte å føre kampen i den andre omgangen, men det avgjørende rykket kom ikke. Istedet var det Halden som møysommelig tok seg inn i kampen igjen, og med ti minutter igjen å spille var hjemmelagets ledelse utlignet.

De spennende sluttminuttene var det Halden som kom best ut av, og østfoldingene tok dermed begge poengene med hjem gjennom tomålsseier 28-30.

Tap til tross; Oppsaljentene viste mye god håndball denne søndagskvelden i Oppsal Arena. Laget har flotte spillerprofiler på samtlige plasser, noe som også kommer til uttrykk ved at det scores fra alle posisjoner. I sum, og spesielt i periodene der det kjøres tempo, varter jentene opp med en veldig underholdende håndball.

Tina Magnus, som i år bekler bakspillerplass, leverte en flott kamp, og ble fortjent kåret til hjemmelagets beste spiller. På Halden gikk bestespiller-prisen til Pernille Skaug.

Glimrende åpningskamp av Tina Magnus. (Foto: Morten Schau)

Neste kamp for Oppsal spilles borte mot Skrim førstkommende søndag, mens neste mulighet til å la seg underholde av jentene i Oppsal Arena er søndag 20. september, da mot Byåsen.