Ventetiden er over – Oppsal Håndball

Ventetiden er over

Endelig er det klart for ny sesong i GRUNDIGligaen, der HK Halden er Oppsaljentenes første gjester i Oppsal Arena.

Søndag ligger alt til rette for en meget spennende kamp i Oppsal Arena. Oppsal og Halden møttes til to jevne oppgjør i serien i fjor, der Oppsal tok alle poengene etter henholdsvis ett- og tomålsseier. Likevel føles det som om Oppsal har mer enn nok å revansjere siden det var nettopp Halden som sørget for Oppsals cupexit i semifinalen, for øvrig en kamp som gikk til fire ekstraomganger.

Marie Sundfør Tømmerbakke
Landslagsuttatte Marie Sundfør Tømmerbakke har vist solid form i oppkjøringen, og blir en viktig brikke for Oppsal i GRUNDIGligaen 2015/16.

Oppsal har mange utskriftninger på laget fra i fjor. Noen nye spillere er kommet til, samtidig som flere av de yngre talentene er løftet opp på elitelaget. Trener Børge Brown har bare hatt noen få uker på å forme «nye» Oppsal, og slike prosesser tar som regel tid. Jentene har imidlertid vist veldig mye positivt i oppkjøringskampene, og de har så absolutt planer om å levere underholdning på toppnivå også nå som kampen om poengene tar til.

Foto: Magne Ek, Altaposten
Kaja Kristensen er en av flere unge spillere som vil få markere seg denne sesongen.   Foto: Magne Ek, Altaposten

Få med deg den spennende serieåpningen i GRUNDIGligaen søndag kl 18.00. Husk at håndball alltid oppleves best i hall – velkommen til Oppsal Arena!

 

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook