Oppsal til topps i Vestfjorden Cup – Oppsal Håndball

Oppsal til topps i Vestfjorden Cup

To uker før seriestart imponerte jentene med seier i treningsturnering.

Årets Vestfjorden Cup endte, som i fjor, med seier til en sprudlende gjeng fra Oppsal. Jentene leverte god og underholdende håndball mye av tiden i Sætrehallen, der de fikk bryne seg på flere GRUNDIGligakolleger.

Lørdagens puljefinale mot Glassverket endte med ettmålsseier til de blå, og dermed ventet Storhamar (1. divisjon), med gamletrener Senstad på benken, i søndagens finale. Jentene tok også finalen hjem på flott vis (21-19), etter periodevis herlig forsvarsspill og solid målvaktsspill. Målvakt Marie Sundfør Tømmerbakke ble da også kåret til finalens beste spiller.

Se alle helgens resultater i Vestfjorden Cup 2015

Oppsals nye trener Børge Brown er fornøyd med utviklingen i laget så langt. -Vi har brukt mye tid på å analysere troppens sterke sider, og så lagt mye arbeid i å forme spillemønstre som står særlig godt til våre kvaliteter. Vi må i størst mulig grad fokusere på områder der vi vet vi er gode.

vestfjord2
Gøy på landet! Glade vinnere fra Oppsal for andre året på rad i Sætrehallen.

– Jeg synes vi har kommet et godt stykke på vei, noe som skyldes at vi har en veldig motivert tropp, full av humor og stå-på-vilje. Stemningen i spillergruppa nå to uker før seriestart er fantastisk god, og til tross for at vi ser på helgens kamper som trening, motiverer det naturlig nok litt ekstra med turneringsseier. Eneste skår i gleden i helgen var at Frida Nåmo Rønning fikk en vridning i kneet på lørdag. Vi krysser fingre for at det ikke er en alvorlig skade, avslutter en fornøyd Oppsaltrener Børge Brown.

Oppsal serieåpner mot Halden søndag 6. september i Oppsal Arena. Noen dager før venter en langtur til Alta for å spille NM-kamp mot Bossekop.

Følg Oppsal Håndball på Facebook