Børge Brown ny Oppsaltrener – Oppsal Håndball
Børge Brown har signert som ny dametrener for Oppsal Håndball.

Børge Brown ny Oppsaltrener

Oppsal Håndball er glad over å melde at en merittert trener er på plass.

Børge Brown (f. 1977) er opprinnelig fra Bergen, men bodde i mange år på Stord, der han spilte for Stord Håndball og gikk på lærerhøyskolen. Børge er senere utdannet lektor, med master i ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Som spiller har han også spilt håndball på toppnivå for Haslum i tre sesonger og for GF Kroppskultur i Sverige.

Ved endt spillerkarriere, flyttet Børge til Gjøvik i 2008, og det gikk ikke lang tid før han igjen var del av håndballmiljøet, nå som trener. Etter å ha trent yngre lag og juniorlag på Vestlandet, tok Børge nå steget som hovedtrener for Gjøvik HKs elitesatsing på damesiden.

Børge Brown kan i dag se tilbake på to trenerperioder for Gjøvik HK. Allerede i sin første sesong for totningene tok han laget fra 1. divisjon og opp i eliten, mens hans andre periode i vår ble kronet med opprykk til 1.divisjon.

Det er en spennende trener som nå tar plass i Oppsal Arena. Der vil Børge få assistanse av Roger Gabrielsen, som kjenner håndballmiljøet i Oppsal ut og inn, etter lang fartstid som spiller og som trener for lag på alle nivåer.

Oppsal Håndball ønsker Børge Brown velkommen til klubben!